Belföld

Mi lesz ha a bevándorlók elkapják fiatal lányainkat? Bele sem mer gondolni a Bicskei Bajuszkirály!

Bevándorlók (Array)
Bevándorlók (Array)

A bevándorlók lopnak, agresszívek, félünk tőlük és eszük ágában sincs betartani a törvényinket - idézi Bicske országgyűlési képviselőjét az MTI. A nemzeti hírszolgáltató egyébként ma is bevándorlási lázban ég.

A beszámoló szerint Tessely Zoltán reményét fejezte ki, hogy a kormány – az általa is helyesnek és az egyetlen felelős döntésnek tartott – biztonsági határzár mellett további szigorú intézkedésekről fog dönteni Magyarország lakossága és a Bicskén élő emberek érdekében.

Hangsúlyozta, hogy az illegális bevándorlók veszélyt jelentenek közbiztonsági szempontból, márpedig a Fejér megyei városban is működik évtizedek óta egy migrációs tábor. Példaként említette, hogy néhány nappal ezelőtt egy bicskei hipermarketben egy illegális bevándorló “nézőpontjának nagyobb nyomatékot adva” kést rántott. “Megdöbbentünk és megijedtünk, tartunk a bevándorlóktól és féltjük hozzátartozóinkat, gyermekeinket, főleg a fiatal lányokat” – fogalmazott.


Fotó: MTI / Illyés Tibor

A képviselő kiemelte, hogy a bevándorlók láthatóan nem hajlandóak a törvényeket betartani, eleve törvényellenesen lépnek be az ország területére, majd nem hajlandóak együttműködni a hatóságokkal. Megemlítette, hogy Bicskén a bevándorlók besurrannak a házakba, a boltokban rendszeresen lopnak, a buszokon agresszív a magatartásuk a buszvezetőkkel és az utastársakkal szemben.

Ha még nem fél mindenki, megmutatjuk az MTI által (közvetlenül a sajtótájékoztató képei után) közzétett fotósorozatot, amelyen az látszik, amint a rendőrök és polgárőrök fülön csípik a tiszai ártérben bújkáló menekülteket. (Pontosabban menekülőket.) Hajnali akciójukra elkísérte őket a hírügynökség fotósa, és hogy, hogy nem, el is kaptak tucatnyit. Balogh Zoltán – a témától függetlenül nagyszerű – képein van minden, a mezei úton hullafáradtan bandukoló susogós arcok, nőket, kisgyerekeket a röszkei hangárok felé hajtó polgárőrök, riadt kisfiúk, koszos cipők. Íme:

.

Van erre egy fotóriporteri szakkifejezés:

NYOMORPORNÓ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik