Belföld

A Fidesz talán legnagyobb koponyája azzal mentegeti a kormányt, hogy nem rosszabbak a svájci szélsőjobbnál

svajci-plakat-svp(960x640).jpg (Array)
svajci-plakat-svp(960x640).jpg (Array)

Surján László szerint Svájcban is pont ugyanolyan kemények a bevándorlóellenes plakátok, mint itt. Ja, a szélsőjobbé tényleg. 

Kapcsolódó cikkek

Surján László, a Fidesz egyik vitathatatlanul vezető gondolkodója és mikrobloggere ezt a posztot osztotta ma meg a Facebookon. 

 

Surján doktor nyilvánvalóan amellett szeretett volna érvelni, hogy máris nem durva a “Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját” felírató plakát, ha melléteszünk egy olyat, amin bevándorlók bakancsai tiporják sárba a svájci zászlót.

Csak hogy ez a nemzeti konzultációs plakátokkal ellentétben távolról sem a svájci kormány üzenete. Persze ők sem barátai a bevándorlásnak, de a plakátot az SVP nevű nacionalista/populista szélsőjobboldali párt készítette. Surján doktor pedig elkövette azt a hibát, hogy levágta róla a pártlogót, és kirakta azzal, hogy “svájci plakát”. 

Tessék, így néz ki egy másik plakátjuk:

 

Surján László tehát arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy a magyar kormány plakátkampánya semmivel sem rosszabb, mint egy európai értelemben vett szélsőjobboldali párt plakátkampánya. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik