Belföld

Plakátháború: már 18 milliót kalapoztak össze a kutyapártosok

Ketfarku-Kutya-Part(1)(210x140).jpg (Array)
Ketfarku-Kutya-Part(1)(210x140).jpg (Array)

Bár még csak két napja hirdette meg pénzgyűjtő akcióját a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog, máris a bűvös 20 milliós határ közelében járnak.

Elképesztő sikereket ér el a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) és a Vastagbőr blog közös adománygyűjtő akciója, már 18 millió forintnál járnak – tudatta a párt Facebook-oldalán. Céljuk, hogy közterületi óriásplakátokon üzenjenek a kormánynak: nem olyan emberek, akik uszító üzeneteket szívesen hallgatnak.

Kedden a párt elnöke, Kovács Gergő a Hír24-nek úgy nyilatkozott: amennyiben Simicska Lajos kedvezményes árakkal segítené kezdeményezésüket, lehetséges, hogy elfogadnák azt. A szervezők közölték: a plakáthelyek bérelti díja a Simicska Lajos oligarcha érdekeltségébe tartozó Publimont suámlájára kerül, “mert a másik lehetőség az ESMA-cégcsoport, ami a kormánykedvenc Garancsi István érdekeltsége, akinek egy vasat sem adunk önként.”

A szervezők kezdetben 3 millió forintos célt tűztek ki, ez 50 plakát nyomtatására, kihelyezésére elegendő.

Ahogyan ma hírt adtunk róla, új kormányüzenet jelent meg egy napilapban, a kampányban résztvevő ügynökség munkatársa pedig lelkiismereti okokból hagyta ott állását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik