Belföld

Plakát-gate: felmondott egy munkatárs az ügynökségnél

plakat(2)(210x140).jpg (Array)
plakat(2)(210x140).jpg (Array)

Borissza Kitti pénteken állt fel a Prisma Digitalnál. Döntését azzal indokolta, hogy korábban önkéntesként dolgozott az Artemisszió Alapítvány bevándorlókat integráló programjában.

“Pénteken megszüntettem a munkaviszonyomat annál a cégcsoportnál, amelyik médiavásárlóként közreműködött a kormány gyűlöletkeltő plakátkampányában” – jelentette be Facebook-oldalán Borissza Kitti, aki a Prisma Digital ügynökségnél digitális stratégiákon dolgozott.

Békében váltunk el, megértették, és elfogadták az indokaimat” – tette hozzá. Mint írja: “tudjátok a kötődésemet témához: önkéntes voltam az Artemisszió bevándorlókat integráló programjában, rádiózom a Tilosban.”

Borissza Kitti megjegyzi: valószínűleg szabadúszóként folytatja.

A kormány óriási vihart kavart plakátkampányáról valamint a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog közös ellenakciójáról is többször írtunk. Eddig a kormány három tételmondatát ismerhettük meg a hirdetések útján a plakátkampány során. Most azonban a Napi Gazdaságban a kormányzati kommunikációban több szöveg is szerepel a „Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat.” mondat mellett. Erről szól cikkünket itt találja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik