Belföld

„A fél tanári kar megvolt nekem” – mondta a tanár a diákoknak

zaklató tanár (Array)
zaklató tanár (Array)

A gimnáziumi tanár óráinak fele a szexről szólt, a diáklányokat arról faggatta, hogyan szexelnek a barátjukkal. A minősíthetetlen megnyilvánulások miatt panaszt tettek, a tanár tagad.

Bepanaszoltak egy tanárt a diákok egy Fejér megyei szakközépiskolában, mert folyamatosan záporoztak óráin a szexuális utalások. A férfi egyebek mellett azzal büszkélkedett tanítványainak, hogy „a fél tanári kar megvolt nekem, de csak azért, mert a másik fele férfi”. A seregélyesi iskolába járó lányok arról is beszámoltak a TV2 riporterének, hogy a tanárnak volt olyan kijelentése, hogy „ha a háta mögött beszélnek, közel vannak ahhoz, hogy kinyalják a hátsó felét”.

Egy szexuális tartalmú kijelentés után az egyik diáklány bepanaszolta a tanárt, ami után az rosszabb jegyeket adott neki, sőt, nyolc darab egyes landolt a naplóban csak úgy, pedig dolgozatot sem íratott és nem is feleltette.

A tanár rendszeresen faggatta a lányokat a szexuális életükről, hogy „hogy csinálják” a barátjukkal, a kérdéseket órán, mindenki előtt feltéve. Erre persze nem tudtak válaszolni, mert az ilyen helyzetek megalázóak – mondták a diákok. Az iskolaigazgató azt mondta: csak arról az egy esetről tud, amikor a férfi arról beszélt, hogy a fél tanári karral lefeküdt, azért fegyelmit is kapott. Az érintett tanár nem akart nyilatkozni, a vádakat tagadta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik