Belföld

Rogán szomszédja viszi a bevándorlás-ellenes kampányt

konzultációs plakát mashup (Array)
konzultációs plakát mashup (Array)

A több száz milliós közbeszerzést az a reklámügynökség nyerte, amelyiknek ügyvezető a frakcióvezető szomszédja a Pasa Parkban.

A Bors információi szerint a HG 360 reklámügynökség nyerte azt a 300 milliós közbeszerzést, amelyik a nemzeti konzultációt követő bevándorlás-ellenes kampányt csinálja.

A cég ügyvezetője Csetényi Csaba Rogán Antal szomszédja a II. kerületi Pasa Parkban, a lap értesüléseit Kovács Zoltán kormányszóvivő is megerősítette. Az ügynökség már több állami megbízást is kapott kommunikációs feladatokra, például a Miniszterelnökségtől is.

Kép: Hír24 

Csetényi egy másik cége korábban, még Rogán V. kerületi polgármestersége idején, 2011-ben kapott megbízást a belvárosi önkormányzattól kommunikációs feladatokra. A bulvárlap hozzáteszi, a cégvezetőnek két trafikengedélye is van a Belvárosban, testvérének szintén kettő, üzlettársának pedig öt.

Cikkünk megjelenése után Karig Dóra, a HG Media irodavezetője közölte: a HG360 reklámügynökség a plakátok kihelyezéséért és a felületek lefoglalásáért felelt, a „kreatív feladatokat” és előkészítést más megbízott cégek végezték.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik