Belföld

Szabadulna a nevétől a CBA

cba (Array)
cba (Array)

A Fidesz választási kampányát támogató Baldauf László méltatlan politikai támadásról írt a beszállítóknak – írja a HVG.

„Sajnos az elmúlt években többször tapasztaltuk, hogy hálózatunk méltatlanul politikai támadások kereszttüzébe került, az ellenzéki pártok közül jó néhányan, minden valós alapot nélkülözve hadjáratot indítottak ellenünk, hogy jó hírnevünket aláássák. Szeretnénk felhívni a figyelmüket, és egyben megkérni Önöket arra, hogy ezeket az ártó szándékú híreszteléseket, mendemondákat ne vegyék komolyan” – áll abban HVG-hez került beszállítóknak címzett levélben, amit Baldauf László, Lázár Vilmos és a kommunikációs vezető, Fodor Attila jegyzett.

A mendemonda, amit a levél említ pedig az lehetett, hogy a CBA lobbizta ki a vasárnapi zárva tartást, a hétköznapokra és a kisboltokba terelve a hét utolsó napjának hipermarket-forgalmát.

A CBA neve egyébként a lap szerint eléggé megkopott. A közösségi oldalakon is rendszeresen az üzletlánc bojkottálására szólítanak fel. A cégvezetés ugyan azt hangsúlyozza, hogy a CBA szócskát a prémiumkategóriás üzleteiknél az elitboltok megkülönböztetés miatt hagyják el a Prima üzletek mellől, az érintett boltokban dolgozók viszont úgy látják, hogy a társaság inkább így próbál szabadulni a Budapesten egyre inkább cikivé váló névtől – derül ki a HVG-ből.

A CBA névváltoztatásával a Hír24 is foglalkozott. Nemrég megírtuk, hogy a CBA elnevezésében elkezdte leválasztani a Príma típusú üzleteit a többi boltról. A cég szerint a nagyobb márkaismertség miatt. Több üzletvezető szerint viszont azért, mert a CBA név ciki lett egyes helyeken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik