Belföld

Beindult a fővárosi strandszezon, a Dagály olcsósággal kompenzál

dagaly-furdo(210x140).jpg (Array)
dagaly-furdo(210x140).jpg (Array)

A Csillaghegyi és a Paskál strandok május 30-tól, míg a Római Strandfürdő május 31-től várja vendégeit, a sort június 6-i nyitással a Pünkösdfürdő zárja.

Az üzemeltetőn Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. tájékoztatása szerint az idei strandszezonban is több kedvezménnyel várják a fiatalokat, családokat és a nyugdíjasokat, a 20 alkalmas bérletek pedig akár 25 százalékos kedvezményt biztosítanak. A tavalyi tapasztalatok alapján a belépő ára a Csillaghegyi Strandon az idei szezonban egységesen 900 forint, míg a Paskál Strandon egységesen 1200 forint lesz. 

Közölték: a Dagály Fürdő mellett megkezdődött a 2017. évi Vizes Világbajnokság helyszínéül szolgáló létesítmény építése. Mivel az építkezés zajjal jár, az ezzel járó kellemetlenségek kompenzálására a zrt. a belépők árát 2015. május 26-tól 15 százalékkal csökkentette.

A strandszezon május elsején a Dagály és a Palatinus megnyitásával vette kezdetét, a szezonra való felkészülés jegyében közel 40 millió forintot fordítottak arra, hogy a fürdők és a strandok megszépült környezetben, új szolgáltatásokkal várják a vendégeket – közölte korábban a társaság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik