Belföld

Fazekas minisztériuma Roxette-tel oktatja ki a sajtót

fazekas sándor (Array)
fazekas sándor (Array)

250 ezerért szerkesztik a miniszter oldalát, ezt pedig nem hagyta szó nélkül a tárca. Halk fenyegetéssel válaszoltak.

Megírtuk korábban, Havi nettó 248.900 forintot keres a Földművelésügy Minisztérium segítője azzal, hogy kezeli a miniszter közösségi oldalát, a Borsra hivatkoztunk.

Nem kellett sokat várni és landolt a szerkesztőségben a reakció az FM-től, szó szerint idézzük:

„A Bors mai száma félrevezető, aljas címmel közöl írást Fazekas Sándor Facebook oldalával kapcsolatban

A bulvárlap azt sejteti a címmel, hogy valaki havonta 250.000 Ft-ot kap csak azért, hogy szerkessze a miniszter Facebook profilját. A valóság ezzel szemben az, hogy ennek a munkatársunknak a feladata 6 államtitkárunk és a miniszter programjainak (vidéki, fővárosi) dokumentálása. Emellett a munka mellett végzi el a Facebook oldal szerkesztését is, mint ahogy azt a Bors újságírója számára korábban közöltük. Kollégánk, egy ember lehetőségeihez mérten, minden programon részt vesz, és fotókat készít, nem kímélve a hétvégéket sem.

A fotós a képeket saját eszközeivel szerkeszti, és tölti fel. Képeit rendszeresen használja más oldal is, és arra is gyakran van példa, hogy újságok veszik át azokat.

A Bors szerkesztősége jobban tenné, ha a mai lapszámukban megjelent Roxette koncertre próbálna ráhangolódni, csak ne csodálkozzanak, ha lemaradnak arról!”

Mi is rendszeresen használjuk a miniszter képeit, tényleg hibátlanok. Nézzék csak:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik