Belföld

10+1 dolog, amiről Tarlós István kommunikációs igazgatója nem tud

Szűcs Somlyó Mária (Array)
Szűcs Somlyó Mária (Array)

Szűcs-Somlyó Mária sajtófőnök Tarlós István kommunikációs igazgatója. Szűcs-Somlyó Mária legtöbbször mindent tud a főváros ügyeiről, hiszen minden ezzel kapcsolatos kérdésre neki kell választ adnia. De vannak kivételes alkalmak, amikor Szűcs-Somlyó Mária nem hallott, vagy nem tud egy ügyről, esetleg későbbre ígért tájékoztatást, mert utána kell néznie. Ezekből a ritka pillanatokból gyűjtöttünk össze 10+1 darabot. Kíváncsiak vagyunk, megtaláljátok-e, melyik a +1. 

Arról, hogy óriásmecset épülne Budapesten:

“Szűcs-Somlyó Mária, a Fővárosi Önkormányzat kommunikációs igazgatója viszont azt mondta, ő még nem hallott a török beruházás tervéről, ezért csak hétfőre ígért tájékoztatást.”

Arról, hogy Lázár János 100 milliárd forintot vonna el a fővárostól:

“Szűcs-Somlyó Mária, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója az atv.hu-nak azt mondta, nem tudnak ilyen döntésről, amiről az Index ír, de ha ez így lenne, akkor Tarlós István bízik benne, hogy Lázár János még meggondolja magát.”

Fotó: Neményi Márton

Arról, hogy tényleg kiszorították-e Budapest belvárosából a hajléktalanokat:

“40 emberről van szó. Nem tudom, hogy lesz 40 emberből több ezer – közölte a kommunikációs igazgató, utalva arra, hogy a környező erdőkben összesen nem 40 hajléktalan él, bár, hogy több ezer, azt sem támasztja alá semmilyen statisztika.”

Arról, hogy mennyi béren kívüli juttatást kaptak a BKV-s vezetők:

“A városháza sajtóirodáján Szűcs-Somlyó Mária kommunikációs igazgató azt közölte, hogy Tarlós István főpolgármester egyelőre nem tud a BKV-nál tervezett változtatásról, de utánanéz a dolognak.”

Fotó: MTI

Arról, hogy Tarlós István lapátra teszi-e Csurka Istvánt:

“Sikerült az ügyben utolérni Szűcs Somlyó Máriát, Tarlós István sajtófőnökét, aki azonban nem tudott arra válaszolni, hogy a Csurka-Dörner tandemre nézve lesz-e következménye a fönti gondolatoknak, pontosabban azok megjelenésének. Szűcs Somlyó közölte: „a főpolgármester úr nem olvas Magyar Fórumot”. “

Arról, hogy kirúgják-e a teljes fővárosi kórházigazgatói kart:

“Az értesülést ellenőrizendő felhívtuk Szűcs-Somlyó Máriát, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatóját, aki jelenleg Tarlós Istvánnal a vajdasági Újvidéken tartózkodik. Szűcs-Somlyó Mária későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.”

Arról, hogy a főváros fiókban tartotta-e a Vitézy Dávidot szorongató jelentést:

“Megkérdeztük a Fővárosi Önkormányzatot is, milyen következményei lesznek a jelentés megállapításainak, de Szűcs-Somlyó Mária sajtófőnök, aki nem cáfolta a jelentés létezését, későbbre ígért részletes válaszokat.”

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Arról, hogy Várszegi Gyula lesz-e a DBR Metró Projektigazgatóság vezetője:

“Nem erősítem meg, de nem is cáfolom, kommentálta értesülésünket Szűcs-Somlyó Mária, Tarlós István főpolgármester kommunikációs igazgatója. “

Arról, hogy Tarlós István ellökte volna Horváth Csaba kezét a közgyűlésben:

“Szűcs-Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója megkeresésünkre azt mondta, nem tud az esetről.”

Fotó: MTI

Arról, hogy Tarlós István nyugati polgármestertársaihoz hasonlóan kitűzi-e a melegek zászlaját a városházára:

“Szűcs-Somlyó Mária, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója kérdésünkre elmondta: még nem is hallott a dologról, így azt egyelőre nem szándékozik kommentálni.”

Arról, hogy a Jobbik egyeztetett volna a Fidesszel:

A fővárosi Fidesz részéről Szűcs Somlyó Máriát, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatóját sikerült elérnünk. “Semmilyen, a Fidesz és a Jobbik közötti egyeztetésről nekem nincs tudomásom.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik