Belföld

Az Együtt elvenné Mészáros Lőrinc földjeit

Meszaros-Lorinc(210x140).jpg (Array)
Meszaros-Lorinc(210x140).jpg (Array)

Az ellenzéki párt szerint a polgároknak tök mindegy, melyik oligarcha lopja el a pénzüket, és a földművelőket sem az érdekli, épp melyik barát veszi ki alóluk a földet.

Az ellenzéki párt felszólította a kormányt, hogy alakítsa át az állami földek kiosztását, a jövőben csak pályázati úton lehessen állami földhöz jutni, mivel a jelenlegi rendszer a korrupció melegágya. Míg Simicska Lajostól elvették az összes  állami birtokát, addig Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester agrárcégeinél meghosszabbították a pályázat nélkül kapott, ebül szerzett földjeire szóló szerződéseket – idézi a párt a Blikk cikkét.

Orbán Viktor szomszédja és kebelbarátja így több mint 3 ezer hektárnyi föld felett rendelkezik. Mint ismert, Mészáros Lőrinc más területeken is jobban teljesít: egy hete vetélytárs nélkül nyert meg egy 10 milliárdos gáterősítési pályázatot Békés megyében. Az Együtt szerint a magyar polgároknak tök mindegy, melyik oligarcha lopja el a pénzüket, és a magyar földművelőket sem az érdekli, épp melyik barát veszi ki alóluk a földet.

Bármelyik Orbán-haver is győz, a magyar emberek veszítenek. De már nem soká hagyják. Az Együtt egyúttal felszólította  Orbán Viktort, hogy tartsa be miniszterelnöki esküjét, ne oligarchái, hanem a magyar nép érdekében tevékenykedjen!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik