Belföld

Ezt kell tenni, hogy Csintalan hátraszaltózzon a Hősök terén

Csintalan Sándor (Csintalan Sándor)
Csintalan Sándor (Csintalan Sándor)

Az MSZP-politikusból lett műsorvezető ezt ígérte, ha bárki példát tud mondani a Simicska-médiumok Jobbik-szimpátiájára.

Hátraszaltózok a Hősök terén, ha bárki csak egy olyan példát tud mondani, hogy bármilyen műsor, interjú, összeállítás a Jobbik ideológiájának megfelelt, de tudok fejen állni is, ha kell. Ezt ígérte Csintalan Sándor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Lánchíd Rádió műsorvezetője – aki az ATV-ben többször megvédte már Simicskát – újra arról beszélt, hogy a Fidesz nem őket alázza meg, ha nem szerepelnek a rádióban, a Magyar Nemzetben vagy a Hír TV-ben, hanem a választókat. Az ő fantáziáját immár teljesen meghaladja, amit a Fidesz ebben az ügyben nyilatkozik.

Deutsch Tamás nyilatkozata arról, hogy Simicska terrortámadást intézett Orbán ellen, zavaros és buta. Ha terrortámadásról beszélünk, azt nem Simicska Lajos indította, ellene indítottak egy jól kitervelt partizánakciót – tette hozzá. Szerinte a baráti médiumok kicsit jobbra vannak a Fidesztől. Hogy melyik médium, hova tartozik, azt a közönség fogja eldönteni.


Fotó: MTI / Kovács Tamás

Szerinte nem a Simicska-média fordult 180 fokot. Az, hogy 4-5 év kormányzás után az ember kritikát is megfogalmaz, szerinte rendben van. Csintalan bírálta Lázár Jánost is, akit a napokban Szél Bernadett vádolt meg azzal, hogy lekezelő, szexista módon beszélt vele. Az újságíró úgy gondolja, a miniszter “attrakciója totál gáz volt”.

A jobboldalivá vált médiaszemélyiség néhány napja Rogán frakcióvezetőnek ment neki. Őt is arra kérte, csak egyetlen egy példát mondjon a “jobbikozásra”!  A Fidesz által bojkottált Magyar Nemzet kulturális rovatának szerkesztője, Pion István szintén a Facebook-oldalán írt arról, mit okozott nála az, hogy a Simicska-féle médiabirodalmat a szélsőjobbal hozták hírbe. .

„Kedves Lázár János, kedves Rogán Antal!

Napok óta gyomorgörcsöm van miattatok, és mivel túl jól sem alszom, éjszaka is eszembe juttok mindketten. Annyi sok morfondírozás után arra jutottam, hogy a lehető legegyszerűbben, egyetlen bekezdésben, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosának (Bayer Zsolt – a szerk.) stílusában intézem el azt, hogy a Magyar Nemzetet, a Hír Tv-t és a Lánchídrádiót rá akarjátok tolni a Jobbikra, valamint hogy szélsőjobboldalinak próbáltok minket beállítani. Íme.

Ótvar, hazug idióták vagytok. És akkor, remélem, ma már jól fogok aludni: jobbközépen, figyelve balra, figyelve jobbra, előre és hátra.”

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik