Belföld

Mindenki megnyugodhat, feltámadt a CÖF oldala

COF(960x640).jpg (Cöf)
COF(960x640).jpg (Cöf)

Két napja nem alszunk, de ma újra nyugodtan feküdhetünk le, főnixmadárként indult újra a CÖF Facebook-oldala.

A szellemi honvédők, ahogy magukat nevezik, április 20-án jelentették be, utolsó bejegyzésként, hogy: „ a CÖF Vezetősége úgy döntött, hogy a Civil Összefogás Fórum nem oszt meg híreket, és a továbbiakban nem tudósít eseményeiről a Facebook oldalán. Az oldalt 2015.04.21-én megszünteti.”

Meg is szűnt. Egy napra, mert 21-én útjára indult az új Facebook-oldal, már kilenc ember nyomott is rájuk egy lájkot.

„Az oldal megszüntetését nézeteltérés miatt felfüggesztjük. Meghatározatlan ideig, továbbra is közzétesszük a fontos híreket. Addig is kérjük, ossza meg minél több emberrel, hogy újra munkába álltunk, érjük el ismét a több ezer kedvelést. Tisztelet a bátraknak!”

Ha már a Békemenet szervezői között is felütötte a fejét a nézeteltérés, a széthúzás és az ármány, akkor, nem is folytatjuk a mondatot, belegondolni is szörnyű.

De miért is szűnt meg az eddigi oldal? Találgathatnánk napestig a következő Békemenetig, helyette inkább bemásoljuk a CÖF vezetőségének magyarázatát:

„Célunk az volt, hogy láttassuk és világossá tegyük a kommentelő trollok szellemi színvonalát.

Elolvasásra ajánljuk az ideiglenes megszüntetés kapcsán, intézkedésünk hatása alá kerülők „irodalmi nyelvezettel” alkotott kommentjeit.

Megismerhetjük, hogy kik azok, akik más véleményének elfogadására alkalmatlanok.

Jó szórakozást kívánunk olvasóinknak, reméljük, segítettük az ellenzékiségükre büszke kommentelők cizellált lelki világának megismerését.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik