Belföld

Csintalan habonyozva, vajnázva ment a jobbikozó Rogánnak

Csintalan Sándor (Csintalan Sándor)
Csintalan Sándor (Csintalan Sándor)

„Kedves Tóni! Csak a vak és süket nem látja, hogy elvesztetted a valósággal a kapcsolatot.” Ezt írta a Fidesz-frakció vezetőjének.

Az egykori szocialista politikusból jobboldali médiaszemélyiséggé vált Csintalan Facebook-oldalán arra reagált, hogy Rogán szerint Simicska médiabirodalma közel került a Jobbikhoz, amit csak a vak nem lát.

„Nem hallgatod a rádiót, nem nézel tv-t, nem olvasod a Nemzetet. Bántó és sértő módon alázod a kollégáimat. Eszed? Csak egyetlen egy példát mondj a “jobbikozásra”! Majd ha győz a “jobbik” amiért sokat teszel tesztek, akkor majd emlékezz köszönd meg a haveroknak ( Habonynak, Vajnának ) és nézz magadba. Jó lenne most észhez térni . Bár lehet, hogy már most is késő. Azt, hogy mi milyenek vagyunk azt a néző, olvasó, hallgató dönti el. Ezt a tanácsot – nyilasok a “jobbikos” haverok által már egyszer összeverten- ingyen adom. Állj meg és merengj el kicsit míg nem késő. Igyál meg egyedül egy kávét. Ölelés css”

Csintalan a Lánchíd Rádió műsorvezetője. Rogán szerint teljesen természetes, hogy Simicska Lajos nyilatkozatai után a Fidesz sajtóosztálya többé nem szervez kötelező programot egyetlen képviselőnek, államtitkárnak, miniszternek sem a Magyar Nemzetben, a Hír TV-ben és a Lánchíd Rádióban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik