Belföld

Tovább hízhatott Mészáros Lőrinc birodalma

A Körösaszfalt Zrt. tulajdonába került Magyar Építő Zrt.-nél a Mészáros és Mészáros Kft. főmérnökét és műszaki vezetőjét nevezték ki – írja a Napi.hu.

A Körösaszfalt új vezérigazgatója a bicskei Pálffy Balázs, aki a felcsúti polgármester és milliárdos nagyvállalkozó Mészáros Lőrinc jövendőbeli veje. A legújabb hírek szerint pedig a Magyar Építő vezérigazgatója várhatóan a temesvári műszaki egyetemen diplomázott Máté Nyiri Péter lesz, aki 2009 óta főmérnöke és műszaki vezetője a Mészáros és Mészáros Kft.-nek. – értesült a Napi.hu.

Korábbi, szakmai berkekből származó hírek arról szóltak, hogy a Magyar Építőt közvetlenül a Mészáros és Mészáros Kft. venné meg, de ezt a Magyar Építő cáfolta.

A Duna Aszfalt tulajdonában lévő Kőrösaszfalt februárban kezdeményezte a Magyar Építő megvásárlásának engedélyezését a Gazdasági Versenyhivatalnál. A tiszakécskei Körösaszfalt Zrt. tulajdonosa az egyre nagyobb útépítési megrendelésekhez jutó, tiszakécskei Duna Aszfalt Kft. és annak társtulajdonosa, Szíjj László.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik