Belföld

Nagy Bandó András pártot alapítana

Nagy Bandó András (Nagy Bandó András)
Nagy Bandó András (Nagy Bandó András)

A Hír24 szerzője nem akarja megvárni, hogy az „ikertornyok” összenőjenek.

A Havas a pályán pénteki felvételén az ikertornyokat Nagy Bandó András mint hasonlatot említette. A Fideszre és a Jobbikra értette, melyek összesen 3 millió szavazót tudhatnak magukénak. Viszont van még 5 millió, akiket meg kellene szólítani, nehogy úgy járjunk, hogy a két ikertorony összenő – fejtegette Bandó, aki éppen ezért legszívesebben pártot alapítana.

“Orbán rendszere önmagát fogja lebontani, mert idő után tarthatatlan lesz a sok elhallgatás, titkosítás és hazudozás. Önmaguk számára válik követhetetlenné és tarthatóvá. A sok-sok hazugság összegubancolódik és összekuszálódik, a szálak a nyakukra tekerednek, és megfojtják őket. Ennek következménye lesz, és ez törvényszerű, hogy új formációk alakulnak ki, és egyik-másik párttá fog erősödni. Ha tiszta lesz a hangjuk, és erkölcsösek maradnak, földbe taposhatják a hajdan (hozzájuk hasonlóan) tisztességesként indult Fideszeseket. Itt teszem hozzá: egészében nemcsak arról beszélünk, hogy le kell győzni a Fideszt. Arról is, hogy egészében kell újítani, legyőzni a hajdanvolt alapokra épült, mára sokkal kevesebb erőt mutató ismertebb pártokat is. A szocik, ha megszólalnak, erőt mutatnak, de a támogatottságukat látva kimondható: erőtlenül, mert nincs mögöttük tömegben mérhető erő. 

Ezért jó a javaslatod: kellene egy tisztességes párt.
Hol vagyunk megint? Minarik Edénél: kellene egy csapat…
Hozzáteszem: mielőbb… Amíg még megvan a foci…” – írta korábban a Hír24-nek  Nagy Bandó András.

Az ATV műsorában egyébként szó volt még szó volt Orbán Viktor kazahsztáni látogatásáról, amit Zamecsnik Péter ügyvéd a gazdasági előnyszerzéssel magyarázott, noha a kormányfő azt mondta, szeret oda járni, mert barátok fogadják, miközben Európában a magyarok idegenek.  Szó volt természetesen a brókerbotrányról, a nyalakodó gazemberekről és a minden gyanú felett álló politikusokról, illetve arról, miért adhatott szabadnapot női dolgozóinak a Kaposvári Egyetem húsvét péntekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik