Belföld

Újabb listán Vida Ildikó

vida ildikó (vida ildikó)
vida ildikó (vida ildikó)

Együtt Orbán nejével, illetve az otthonszülés hazai úttörőjével, a Terror Háza főigazgatójával és az Ökotárs igazgatójával. 

Korábban már megírtuk, kik lettek a négy különböző kategória dobogósai. A magazin által küldött előzetes azonban még számos érdekességgel szolgál. Abból egyebek között kiderül, hogy az üzleti szféra legbefolyásosabb asszonyai közé került a Google magyar vállalatát irányító Heal Edina és Pogány Éda, a Coca Cola Hellenic fenntarthatósági kommunikációs igazgatója, és itt kapott helyett két híresség is: a tévéműsorára gasztrobirodalmat építő Stahl Judit és a férjével közös üzleti vállalkozást építő Rubint Réka is. Mint korábban megírtuk, ő a Facebook legnépszerűbb celebje. 

A legbefolyásosabb nő a közéletben Orbán Viktor felesége. Lévai Anikó a Forbesnak azt mondta, ritkán kér a férjétől, de ha megteszi, a miniszterelnök odafigyel rá. Erre listára is felkerült – az amerikai kitiltási után – a Nemzeti Adó és Vámhivatal elnöke, Vida Ildikó, de szerepel rajta az ellentmondásos megítélésű Geréb Ágnes, az otthonszülés hazai úttörője, Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója és Móra Veronika, az Ökotárs igazgatója.

A médiában a dobogósok (Vidus Gabriella. Király Mária, Vékási Andrea) mellett helyet kapott a listán az Egyenes beszéd háziasszonya, Kálmán Olga, a TV2 társtulajdonosa és vezérigazgató-helyettese, Yvonne Dederick, a Story magazin főszerkesztője, Szalai Vivien és Erős Antónia, az RTL Klub Híradójának műsorvezetője is. A kultúra legbefolyásosabb nője Eszenyi Enikő, de a listán ott van Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és Pataki Ági filmproducer is. További részletek a csütörtökön megjelenő magazinban. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik