Belföld

Ki az Éden Hotel legjobb pasija?

éden hotel (éden hotel)
éden hotel (éden hotel)

Kigyúrt macsó vagy vicces alter-fazon? Izmok vagy némi gondolkodási képesség? Na most megmondjuk a tutit a reality férfi játékosairól!

Ha már nemrégiben kielemeztük az Éden Hotel csajait, akkor természetesen nem maradhatnak ki a pasik sem. Miért is ne lehetne, hogy ezúttal az erősebbik nem képviselőit vegyük alaposabban szemügyre?

Először is az örök dilemmával szembesülünk; mi is a lényegesebb, a külcsín avagy a belbecs. (Már akinek ez problémát okoz, ugye…) Mivel egy valóságshow-ról beszélünk, és nem a Mensa éves nagygyűléséről, azért izom eddig több villant a műsorban, mint ész, ezt talán leszögezhetjük. Így tehát elsősorban a fiúk sármját osztályoznánk, persze azért összevetnénk ezt az intelligenciával is – mármint annál, akinél ez legalább nyomokban megtalálható. Na de nem is húznánk tovább, jöjjenek tehát a jelöltek, illetve rögtön a dobogósok.

Az ár-érték arányt, vagyizé a külső-belső értékek együttes versenyét – talán meglepő módon – a legfiatalabb játékos, Gergő nyerte. A helyes arcú, szép mosolyú, 19 éves életmentő fiú nemcsak természetesen sportos alkatával, hanem a – többiekhez képest – visszafogottabb stílusával, taktikai érzékével és jó meglátásaival érdemelte ki nálunk a dobogó felső fokát.

 

A második helyen valóban jelentkezett a fent már jelzett probléma, hogy ugye mennyit számít a jó test és a vakító fogsor? Mivel ez egy nagyrészt látványra építő showműsor, így úgy döntöttünk, sokat. Tehát a második hely nálunk Bencét illeti, aki ugyan valószínűleg nem áll holnap agysebésznek, ellenben a legkidolgozottabb izmokkal és a legdöglesztőbb mosollyal mindenképp ő rendelkezik.

No akkor ezek után harmadik helyre csakis az IQ jöhet. Így a dobogóra még felfért nálunk a közgazdász-dj, Peti is. Apolka párja – és láthatóan odaadó hódolója – ugyan nem egy klasszikus férfiszépség, viszont intelligens megnyilvánulásai, játékhoz való érzéke, humora és párjával való kedvessége abszolút nyerővé teszi. Legalábbis nálunk mindenképp.

 

Innentől már igazán nehéz a választás, de negyedikként talán Patrik futhat be. Na persze nem a pucér-részeg fetrengéssel vett le bennünket a lábunkról. Sokkal inkább a fiú lazasága, ugyanakkor barátnője melletti kitartása az, amivel sikerült megelőznie pár játékostársát.

 

Loki nehéz ügy. A kissé zord külsejű fiú humorával és még talán eszével sincs különösebb probléma, de valamiért a túl kavarós, mindenbe belemászós stílusa kicsit túl soknak bizonyul számunkra.

 

Persze azért még mindig inkább ő, mint a nemrég kiesett jótestű, ugyanakkor idegesítően butácska, sírva kiborulós Milán. Nálunk legalábbis ő zárja a sort.

 Fotók: TV2

És önöknél? Egyetértenek, vagy egész más szempontok alapján egy teljesen más sorrendet állítanának fel? Kommentben várjuk a véleményüket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik