Belföld

Volt Magyar Nemzet-főszerkesztőé lehet a Napi Gazdaság

magyar nemzet, napi gazdaság (magyar nemzet, napi gazdaság)
magyar nemzet, napi gazdaság (magyar nemzet, napi gazdaság)

Egyes értesülések szerint a Simicskával összeveszett Liszkay Gábor közéleti újságot csinálna a kormányközeli Századvég napilapjából.

A Magyar Nemzet volt főszerkesztője, Liszkay Gábor új jobboldali lapcsaládot építhet – értesült a HVG.hu. A Simicska Lajossal nézeteltérésbe keveredett Liszkay első körben a Napi Gazdaság című lapot veheti át a kormányközeli Századvégtől.

Liszkay több társával együtt február 6-án mondott le a Magyar Nemzet főszerkesztői posztjáról, mert a laptulajdonos Simicska Lajos nyíltan szembeszállt Orbán Viktorral. Most arra készülhet Liszkay, hogy a Napi Gazdaságból csináljon közéleti napilapot – erről még folynak a tárgyalások, de közel a megállapodás.

Liszkay a HVG-nek azt mondta: rengeteg pletyka jelent meg azóta, hogy felmondott a Magyar Nemzetnél, de eddig sem és most sem akarta ezeket az értesüléseket kommentálni. Most szabadságát tölti és a jövőn gondolkodik – közölte. Liszkay egyébként 1994 óta dolgozik egy jobboldali médiabirodalom felépítésén, ezt törte derékba Simicska Lajos „kegyvesztetté válása” és fordulata.

Hír24

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik