Belföld

Eltünteti a Facebook-kommenteket a KDNP

Megvan a nap radírbajnoka: a KDNP. Ma úgyis annyi siker érte őket, ezt a címet zsebre rakhatják. Na, de nem mindegy, miért kellett ilyen serényen dolgozni.

Szép sikereket ért el ma a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP), na nem a Facebookon. Nem osztoznak a párt örömében a hozzászólók a ma megszavazott vasárnapi pihenőnap és a tegnap elfogadott 2015-ös költségvetés megszavazása kapcsán sem, így a szeretet sem sugárzik vissza a kereszténydemokratákra. Sőt.

A párt – haladva a korral, megfelelve a 21. század elvárásainak – a legnagyobb közösségi oldalon is megénekelte sikereit, és ahogyan az már csak lenni szokott ebben az önkifejező, nagyszájú, lapulni képtelen 21. században, a felhasználók egyértelmű visszajelzést adtak az intézkedések kapcsán. 

Vannak, akik semminek sem tudnak örülni. Túlnyomó többségben pont ők jelenhettek meg a KDNP lapján és véleményüket el is mondták a keresztényi értékeket valló párt oldalán. Az adminok viszont nem tudtak ellenállni a kísértésnek, és kezükbe vették virtuális radírjukat, amit be is pöccintettek a kommentelők szerint. Többen ugyanis arra panaszkodnak, hogy a bíráló hozzászólásokat eltüntetik.

Néhány rosszízű megjegyzés azért megmaradt, ne finomkodjunk: rengeteg. Van, aki a hetedik parancsolat betartását kéri számon a párton, más egyszerűen a pokolba kívánja őket és olyan is akad, aki a “farizeusok” szóval üzen a Harrach Péter és Semjén Zsolt vállán nyugvó pártnak.

Természetesen megkerestük a KDNP-t is. Marillai Andrea tájékoztatása szerint a nyomdafestéket nem tűrő, alpári hozzászólásokat törölték, ezt a Facebook szabályzata is megköveteli. Rákérdeztünk a vasárnapi pihenőnap sikerét hirdető poszt sorsára, amely egy rövid időre eltűnt a közösségi oldalról. Marillai Andrea szerint a posztot új képpel helyezték fel, ezért tűnt el a régi. Szerencsére mi a régi posztnál is készítettünk néhány képernyőfelvételt. Íme:

 

Mindenesetre a Facebook közönségének gyomra láthatóan nem veszi be a boltok varárnapi zárva tartását. Amennyiben valóban csak az alpári kommenteket törölték, talán az is mutat valamit: az elégedetlenséget. Nézzék meg saját szemükkel!

 

Ha még több életszagú visszajelzésre kíváncsiak, keressék fel a KDNP Facebook-oldalát, de semmiképpen se használjanak csúnya szavakat, az alpári posztokat ugyanis törlik. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik