Belföld

Mindenkinek látnia kell Hoffmann Rózsa oklevelét

A tanárok kuncogva osztogatják a Facebookon, mit kapott az oktatási exállamtitkárasszony.

A Nemzeti Pedagóguskar tiszteletbeli taggá fogadta Hoffmann Rózsát. Az erről szóló “dokumentum” magáért beszél: 

 

 Az MTI is közzétette ezt a nagy eseményt, igaz kép nélkül. Nem is muszáj elolvasni, nincs benne semmi. Ha mégis kíváncsi, íme: 

Hoffmann Rózsa: Nem mondtam, hogy hibátlan vagyok

Ünnepi küldöttgyűlést tartott szombaton Budapesten a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK). Horváth Péter, a kar elnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy az országos küldöttgyűlés – a Nemzeti Pedagógus Kar felállítása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért – tiszteletbeli tag címet adományozott Hoffmann Rózsa volt köznevelési államtitkárnak, KDNP-s országgyűlési képviselőnek, Kőrösiné Merkl Hildának, aki korábban a pedagóguskar megalakulását előkészítő bizottságot vezette és Ballagó Zoltán egri tankerületi igazgatónak, aki tagja volt az előkészítő testületnek.

Emellett posztumusz tiszteletbeli tag címet adományoztak a tavaly elhunyt Dobos Krisztina oktatáspolitikusnak. Ő szintén részt vett a Nemzeti Pedagógus Kar előkészítésében

Horváth Péter azt is közölte, hogy az NPK országos elnöksége megkezdte a szakmai tagozatok megalakítását. Elsőként az óvodai tagozat tartotta meg alakuló ülését, az intézményvezetői tagozaté november 27-én lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik