Belföld

Deutsch lebüdösbogarazta a netadó ellen tüntetőket

Az amerikai nagykövetség ügyvivőjét ötödvonalbeli CIA ügynökből lett provokatőrnek minősítette a fideszes, aki arról ismert, hogy mindenről van sarkos véleménye az interneten.

A kormánypárti EP-képviselő a vasárnapi internetadó elleni tüntetést és az az utáni Fidesz-székházdobálást pécézte ki a Facebookon. Szerinte a Fidesz-székháznál futballhuligánok, a „maradék Demszky- és Magyar Bálint-fan urbánus értelmiségiek”, „annyiraalternatívultraliberálisfiatalvagyokhogymégacsengőhangomisegytarrbélafilmnegyvenkilencpercesbetétdala” pulcsisok és a „Vadai Ágnes igaz és jó politikus szekta tagjai” vonultak ki és rendeztek „közös, demokratikus pogromot”.

A székház elleni támadást Deutsch „az épületnél őrjöngő nettó büdösbogarak provokációjának” minősítette. Kitért arra is, hogy jelen volt a tüntetésen André Goodfriend, az USA budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője. Szerinte ezzel „egy ötödvonalbeli CIA ügynökből lett agent provocateur lett a magyar baloldal ideiglenes vezetője”.

Deutsch egyébként – mint a múlt héten is – foghegyről most is elítélte az internetadó bevezetését, bejegyzése végén annyit jegyzett meg, hogy az az igazság, amit már 2008-ban a Fidesz elmondott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik