Belföld

Megérkezett az év legsúlyosabb választási videója

Súlyos 6 perc 11 másodpercet zúdított az országra a – tisztaszegyen.tumblr találatát tálaló – cink.hu, amikor bemutatta a Legyen TÁNC!!! Legyen ZÁRCSÖKKENTÉS!!! című videót.

A füzesabonyi VTV felvételein a helyi önkormányzati választásról kilépő két szavazó nyilatkozik. A riporter a jelöltekről, azok programjairól érdeklődik, valamint arról, mit várnak a derék abonyiak a választásoktól.

A két felelős választópolgár 6 perc alatt rendkívüli – és egyben reménytelen – küzdelmet folytat a magyar nyelvvel, és közben öt Szalacsi-videónyi bravúros fordulattal és aranyköpéssel örvendezteti meg a nézőket.

Ön most biztos arra gondol, hogy „na, ez a videó tutira megihleti a viccelődős tartalmakat gyártó netművészeket”, és ha tényleg arra gondol, akkor maximálisan igaza van; az első remix már látható-hallható-táncolható.

„Úristen, milyen ország ez, hát ilyen emberek döntenek arról, hogy kik irányítsák a településeket?” – merülhet fel a kérdés egyesekben. De ez így igazságos, ha egyszer a szavazópolgárok olyan jelöltek közül (is) válogathatnak, mint például az alább látható XIII. kerületi aspiránsok némelyike:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik