Belföld

Megnézheti bárki Szijjártó delfines luxusmedencéjét

Az Ingatlan.com-on majdnem húsz kép látható az új külügyminiszterünk villájának belső tereiről és a kertről, így megcsodálhatjuk a sportrajongó politikus úszómedencéjét is – derül ki az Index cikkéből.

A kertben 12-szer 5 méteres, fűthető mozaikcsempével ellátott fedett medence, jakuzzi és finn szauna is található, de hinta, csúszda és mászóka is van. Mindenkinek korosztály szerint a megfelelő rekreációs lehetőség – ahogy az az az ingatlan hirdetésében megtekinthető.

 
Fotó: Ingatlan.com

A belső képeken látható a kandalló, a gazdagon díszített bútorok és egy aranyszínű csillár is. A kísérőszöveg szerint a ház belmagassága hét méter, öt darab klíma van a házban, és biztonsági üvegei vannak. A kétszáz négyzetméteres, csempézett teremgarázsba öt autó tud beállni, amelyhez saját autómosó tarozik – írta meg az Index.

A frissen külügyminiszterré kinevezett Szijjártó az RTL Klub szerint 167 millió forintért vette meg a 400 négyzetméteres luxusvillát Dunakeszin. A most megtalált hirdetés szerint az irányár 198 millió forint volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik