Belföld

„Szeretettel Fidesz” – hétforintos tejjel kampányolnak

Szerda reggel óta áll egy kistermelő furgonja a VII. kerületi Almássy téren, melyből mindenki vehet két liter tejet, literenként hét forintért – írja a Kettős Mérce. „A kormány támogat minket, ezért ilyen olcsó a tej” – mondta a kistermelő a blog szerzőjének, majd „Szeretettel Fidesz” matricával ellátott göngyölegben nyújtotta át a két liter házitejet.

A rezsicsökkentés jegyében az erőmű olcsóbban adja az áramot, a kút a vizet, az oroszok a gázt, a tehén meg a tejet, aláírni pedig a furgon két oldalán található pultoknál lehet.

A helyszínen járt egyébként az Index fotósa is, aki ellen, mikor meglátták, hogy fényképezni akar, agresszíven léptek fel, megpróbálták megakadályozni munkájában, idegesen telefonálgattak, majd elhajtottak. A portál meg akarta kérdezni Vattamány Zsolt VII. kerületi fideszes polgármestert ennek okáról, de nem tudták elérni.

A tejosztást a Táltosker Kft. furgonjával végezték, a cég tulajdonosa, Ofella Györgyné 2002-ben a MIÉP színeiben indult Gödöllőn az önkormányzati képviselőválasztáson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik