Belföld

Részeges fideszes városatya az RTL újabb áldozata

A kereskedelmi csatorna híradója Püspökladány fideszes alpolgármesteréről közölt kellemetlen felvételeket. Nem feledkeztek meg Mészáros Lőrincről sem.

Már több tízezren megnézték azt videót, amin Püspökladány fideszes alpolgármestere, Kiss Zsigmond látható, szemmel láthatóan részegen – adta hírül csütörtökön az RTL Klub híradója. A csatornának nyilatkozó MSZP-s országgyűlési képviselő állítása szerint nem ez volt az első alkalom, hogy nyilvános rendezvényen ittas állapotban látták a város egyik vezetőjét.

Mészáros Lőrinc csütörtökön közleményben reagált az RTL Híradójában hétfőn elhangzottakra, és a bemutatott felvételekre. Az RTL állítása szerint a felcsúti polgármester alcsútdobozi földjén háborítatlanul burjánzik a másfél méteresre nőtt parlagfű.

Mészáros Lőrinc és a földet birtokló Búzakalász 66 Kft. szerint viszont „az egyetlen hitelt érdemlően azonosítható felvételükön” nem parlagfű, hanem ártalmatlan gyógynövény, nagy csalán látható. A kereskedelmi csatorna riportere ezért csütörtökön visszament a területre. Kiszáradt és nagyrészt letarolt parlagfüvet találtak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik