Belföld

Bayer Zsolt: a homoszexualitás nem normális

A Magyar Hírlap publicistája cikksorozatot indított, amelynek első részében azt próbálja bizonyítani, hogy létezik a meleglobbi és a homoszexualitás nem normális.

Bayer Zsolt a meleglobbi létezésére olyan érveket hoz fel, hogy a pápa is kiejtette ezt a szót a száján, sőt, még a 444 és a Hetek is írt róla. A meleglobbi veszélyességét pedig azzal illusztrálja, hogy Obama is melegekkel eltöltött adományozó vacsora után kezdte el támogatni a melegházasságot, és ha ez nem lenne elég, még a képregényfigurákat is meleggé kellett alakítani. Okfejtése végén Bayer Zsolt egyébként kijelenti: ezek a változások bizony veszélyt jelentenek a gyermekek egészséges nemi identitásának kialakulására. Arra már nem tér ki, hogy állítását mi bizonyítja.

Bayer a homoszexualitás kialakulását egy patkányos hasonlattal magyarázza:

“A homoszexuálisok másik érve, hogy az állatvilágban is normális az effajta viselkedés. Nem, nem az. Az állatvilágban mindig valamilyen drámai változás okán következik ez be. Mint a Rejtett dimenziók című könyvben ismertetett patkánykísérletben. Egy adott területen patkányparadicsomot hoznak létre, majd fokozatosan növelik a populáció létszámát. S egyszer csak elérkezik a kritikus pont: a patkányok bizonyos egyedszám felett hihetetlenül agresszívek lesznek, felfalják utódaikat és a hímek között kitör a homoszexualitás. Majd a populáció létszáma mindezek következtében felére zuhan vissza, s ekkor helyre áll a rend. Egyszóval véleményem szerint a homoszexuális viselkedésmód nem tekinthető „normálisnak” sem társadalmi, sem pedig biológiai értelemben.”


Ha már felmérések: azt tudták, hogy a homofóbok között sok a látens meleg?

A Psychology Today számolt be még 2011-ben egy érdekes kísérletről:

A kutatók magukat heteroszexuálisnak valló férfiakat vontak be a tesztbe. Az alanyoknak három egyenként négyperces, szexuális témájú videót mutattak, az elsőn egy férfi és egy nő szerepelt, a másodikon egy leszbikus pár, a harmadikon két meleg férfi.

Végül kiderült, hogy a meleg férfiak közti szex hatására a homofóbok körében nagy arányban mutatkozott szexuális izgalom, annak ellenére, hogy a filmek megnézése után kitöltött kérdőívben visszataszítónak ítélték ezt a jelenetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik