Belföld

Fekete: júniusban befejezik a Mester utcát

A béketelepi lakossági fórumon a játszótér dolgairól és egy tervezett városrészi napról is beszélt a képviselő.

Nincs sok baj és probléma most Béketelepen, derült ki a legutóbbi utcafórumon ahol dr. Havasi Katalin, mint a vásárhelyi Fidesz elnöke a legutóbbi két választás eredményét köszönte meg, míg Fekete Ferenc képviselőt a Tiszta Szívvel Egyesületnek mondott köszönetet az új játszótér létrehozásáért.

Fekete elmondta, heti több órát csak az épülő kerékpárúttal foglalkozik, az a határidő előtt, június 30-ig el is készül. Az alsó aszfaltot már felhordták, a kopóréteg kialakítása van hátra. Kiemelte 14 éves képviselősége alatt számos utca kapott szilárd burkolatot, a legtöbb felmerült problémát is sikerült megoldani.

Adósság még a Nyárfa utca és a Rárósi rendbetétele, valamint a Lőrincpapon a csapadékvíz elvezetése. A fórumon Csuka István a játszótér kútjának és kapufáinak javítását kérte. Utóbbi folyamatban van.

Fekete Ferenc kérdésünkre elmondta, amiről már olvasóink is érdeklődtek, idén szeretnének ismét Béketelei napot rendezni, ám ennek még sok akadálya van, elsősorban az anyagiak. Ha lesz, akkor vélhetően szeptember első hétvégéjén tartják, egy sztárvendég fellépésével. Dr. Havasi Katalinnal a Serház közösségi parkról beszélgettünk. Elmondta, remélhetően hamarosan indul a 30 milliós építkezés, annak befejezését pedig szintén egy nagy bulival szeretnék ünnepelni az átadás alkalmával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik