Belföld

Forrest Gumppal fórumozott Lázár János

Először azt hittük, szórakoznak velünk. Megjelent egy kép, ahogyan a Miniszterelnökséget vezető államtitkár egy padról szól a néphez. Ez nem lehet igaz. Aztán az MTI is megírta, meg is fotózta, tényleg ott áll a padon, balján egy idősödő választóval, jobbján egy idősödő választóval, ők ülnek. Ez tényleg megtörtént.

Ez az eredeti kép
Fotó: MTI / Kelemen Zoltán Gergely

Vadászat után misét tartott

A kép önálló életre kelt, rengeteg, jobbnál jobb mémek születtek. (A mémekről csak röviden annyit, hogy azokat a közmédia nem szereti, erről bővebben itt.)

Ahogy mi is megírtuk, Lázár János 23 millió forintért lő fácánokra, volt, aki ezt a képet hozta egy platformra az igehirdetéssel.

Kép: tejhatalom

A kéztartás is jellegzetes, ahogy ott beszél. Nem az MTI képe indította el a lavinát, hanem a 444-é, ők kapták el a pillanatot, ahogy Lázár széttárja kezeit.

Ezt nem volt nehéz továbbgondolni

Kép: repavalleszurtnyul

Kép: munchausenparokaja

Szarvas pedig fogta, lecsupaszította a képet és csak a lényegre koncentrált.

Kép: szarvas

Legyen szó akár vadászatról, akár utcai fórumról, néha nem árt a dolgok mögé nézni. A vadászatról kiderült, hogy 23 millió, az utcai fórumról meg az, hogy Forest Gump is ott volt.

Kép: sutyerak

Akinek pedig nem volt elég a képzuhatagból, annak itt a promenad.hu nagyszerű tudósítása, sok-sok képpel, ezek eredeti képek, de legalább akkora élvezettel lehet őket nézegetni, mint azokat, amin dolgoztak egy kicsit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik