Belföld

Százmilliós luxusvillában lakik Kovács Béla

A kémügybe keveredett jobbikos politikus néhány évvel ezelőtt még egy XIII. kerületi panellakásba volt bejelentve, mára azonban családja több százmilliós luxusingatlant szerzett.

A Heti Válasz információi szerint a jobbikos EP-képviselő néhány éve még a fővárosi Gogol utcába, egy panellakásba volt bejelentve, feleségével, az orosz születésű, de osztrák állampolgár Istoschin Svetlanaval.

Az elmúlt években csak két, ma már nem működő betéti társaság volt a nevén, az egyik, a Szelena-2 Bt. egy angyalföldi vegyeskereskedést tulajdonolt mindössze. Kovács neve előkerült az Erdei 2002 Bt.-ben is, ennek a fő tevékenységi köre az „élelmiszerjellegű bolti vegyes kiskereskedelem” volt, írja a hetilap netes kiadása.

Tavaly ősszel azonban felesége már úgy került elő, mint egy pilisszentkereszti luxusingatlan tulajdonosa és kérte az önkormányzattól, hogy bővítsék a településen a közvilágítást, az ő ingatlanjuk irányába.

A Hoffmann Ház
Kép: innen

A Forrás utcai ingatlan egyébként Gertrúd-kúria vagy Hoffmann Ház néven ismert, és a neten mint apartman lehet rátalálni. De sajnos hiába próbáltunk beszélni az ott megadott telefonszámok bármelyikével, senki nem vette fel.

A Heti Válasz ingatlanszakértői szerint a saját tóval és egyéb luxustartozékokkal ellátott ház piaci értéke meghaladja a 100 millió forintot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik