Belföld

Megjelent az új Orbán-könyv

A címe: Út a győzelemhez - minden hangszeren.

A kötet célja: választ adni arra, hogyan sikerült elérni a 2014-es választáson az újabb kétharmadot. Válogatást ad Orbán Viktor beszédeiből, idehaza és külföldön tartott előadásaiból, a közösség ügyeihez kapcsolódó levelezéséből. Szerepel benne az Európai Parlamentben elmondott beszéde, amellyel a Tavares-jelentésre reagált. A könyvben helyet kaptak a forradalmaink évfordulói, nagygyűléseken elmondott legemléke­zetesebb Orbán-beszédek, szónoklatok, gyár- és szoboravatók, pohárköszöntőt. E műfaji változatosság miatt hirdeti az alcím, hogy „minden hangszeren”.

A 196 oldalas keménytáblás könyv a Kairosz Kiadó gondozásában jelent meg. A különböző internetes könyváruházak eltérő árakon (2280-2550 forint között) hirdetik.

 

A miniszterelnök 2010-ben kiadott “Rengéshullámok” című könyve egy újságárusnál a korábbi 3500 forint helyett már csak 300 forintba került néhány napja a Nyugati pályaudvarnál. Orbán Viktor a 2010-es vagyonnyilatkozata szerint hatmillió forintot kapott a kiadótól “könyvkiadás” címen. 2011-ben ez 248 ezer forintra csökkent, 2012-ben 114 ezer forintra, a 2013-as vagyonnyilatkozatban pedig már nem szerepelt semmilyen összeg a könyvvel kapcsolatosan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik