Belföld

Kovács Béla elmenekült

A Jobbik elnöke, Vona Gábor sajtótájékoztatót tart kémügyben, amikor Kovács Béla gondol egyet és lelép. Mint egy rossz kém.

Van kémügy. Ebben egyetértenek a parlamenti pártok, a Jobbikot kivéve, szerintük rágalomhadjárat zajlik ellenük. Németh Szilárd (Fidesz) az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának ülése után például úgy nyilatkozott, hogy kép- és hangfelvételek bizonyítják, hogy Kovács Béla szervezett és konspirált kapcsolatot tartott fenn az orosz titkosszolgálattal.

Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke pedig azt mondta: “Van kémügy, de nincs James Bond.” James Bond tényleg nincs, hiszen ő sokkal profibb módon lép le, sőt, a későbbi Bond-lányt is viszi magával. Ez nem sikerült Kovácsnak, angolosan távozna, de nagyon bénára sikerül, Vona Gábor meg ott marad egyedül, senki sem kíváncsi rá.

A felvételt az ATV Facebook-oldalán találtuk, kiemelnénk Vonától a „nem tudom, befejezzem egyáltalán, kíváncsi még valaki a válaszomra?” mondatot, illetve Kovácstól a „nem tudok válaszolni, ugyanis azt mondták, hogy a zárt ülésről nem lehet semmit sem elmondani” aranyköpést.

„twist, twist, a casino twist”

Véletlenül sem akarjuk elbagatellizálni Kovács Béla kémügyét, de itt egy videó, ahol Kovács oroszul beszél az EP-munkájáról, hogyan kell a gombokat nyomogatni. Aztán fura mozdulatot tesz, amiből született egy remek coub, közel sem kémes. Inkább vicces.

A videó egyébként komoly, a címe is az, hogy „ A demokrácia halála, így szavaznak Európában”, Kovács pedig azt kifogásolja, hogy a képviselők szavazógépként nyomkodják a gombokat, azt sem tudják, miről folyik benn a vita vagy a szavazás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik