Belföld

Munkahelyi szexszel kampányolnak a csehek

Magyarországhoz hasonlóan Csehországban is hagyományosan alacsony a részvételi arány az EP-választásokon, az ifjú szociáldemokraták (MSD) ezért egy elsőre meghökkentő kisfilmben üzenik, magas a munkanélküliség, már félmillióan nem élvezhetik a munkahelyi szex adta örömöket.

A videóban egy szőke hölgyet látunk, nagyon várja már az ebédidőt, de nem enni megy. Majd megszólal a narrátor, a szex jó dolog, különösen a munkahelyen és ebédidőben. Majd szomorkásan hozzáteszi, a Cseh Köztársaságban már félmillióan vannak munka nélkül, akik ezt már nem tudják átélni.

Nem mindenki örül

A videót a hónap elején töltötték fel a legnagyobb videómegosztóra és már több mint százhetven ezren nézték meg, de nem aratott osztatlan sikert. Az Index szerint a szociáldemokrata munkaügyi miniszter asszony, Marksová Tominová annak örül, hogy felhívják a figyelmet a problémákra, de nem szerencsés, ha a munkát és a nemi örömöket egy klipbe hozzák össze, valamint a szőke, copfos lány is csak erősíti a sztereotípiákat.

A Fiatal Szociáldemokraták, Lukáš Kaucký elnöke szerint a kampányfilm ugyan kicsit túlzó, de a jó ízlés határain belül maradtak és a figyelemfelkeltés volt a céljuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik