Belföld

Hatalmas sor a 47-esen, minden autót ellenőriznek a rendőrök

Kiraboltak egy takarékszövetkezetet Szegeden, a rendőrök ezért állítanak meg minden járművet az algyői híd után.

Olvasóink arról számoltak be, minden Vásárhely felé tartó autót megállítanak a rendőrök az algyői hídnál. A hídon és előtte már hosszú a kocsisor.

A rendőrség közleménye szerint 8 óra 32 perc körüli időben egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi arcát eltakarva, fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a Sárosi utcában lévő takarékszövetkezetet. A Csongrád megyei rendőrök keresik az elkövetőt.

A rendőrség egy körülbelül 190-195 cm magas, erős testalkatú férfit keres, aki a bűncselekmény elkövetésekor az arcát maszkkal eltakarta. A férfi sötét színű, zárt cipőt, világoskék kapucnis dzsekit, valamint fekete színű, Nike márkájú melegítőnadrágot viselt, amelynek bal szárán található a Nike embléma. A rendőrség az elkövetővel összefüggésben keres egy régi típusú, férfi mountain bike-ot, amelynek hátsó részén fehér színű kosár található.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), továbbá a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentő adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik