Belföld

Titkárságvezetőt szeret Orbán lánya

Együtt utazott az Orbán család Rómába, II. János Pál szentté avatására, a közös képen pedig feltűnt Orbán Sára titokzatos udvarlója is.

Mi is megírtuk, hogy a miniszterelnök „Róma – Viva Wojtyla!” címmel küldött képet a hétvégi szentté avatásról, a képen pedig ott van Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István is, valamint a húszéves Orbán Sára és Szokira Tamás is, aki Sára udvarlója – írja a Blikk. A bulvárlap szerint Szokira a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságtervezésért Felelős Helyettes Államtitkárságán titkárságvezető, de dolgozott már a Fidesz Külügyi Kabinetjében is európai politikai tanácsadóként.

Kép: Orbán Viktor / Facebook

A Blikk azt írja, kollégái szerint Szokira megfontolt, precíz ember, de egyelőre csak ennyit tudunk a titkos hódolóról.

Gáspár nagyon eltűnt

A miniszterelnök fia, Orbán Gáspár viszont az utóbbi időben kerüli a családi rendezvényeket – írja a Bors. Közös karácsony, közös húsvét, választások előtti kanapés fotózás, római zarándoklat – a miniszterelnök Facebook-oldala mindenről pontosan beszámol, de Gáspár hiányzik a fotókról. A 22 éves fiú a focira koncentrál, a Puskás Akadémia és a Videoton színeiben is játszott már, az utolsó nyilvános családi esemény, ahol láthattuk, Orbán Ráhel esküvője volt, 2013 szeptemberéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik