Belföld

Habony máris lecserélte Kapócsot

Orbán Viktor bizalmasa még el sem vált Kapócs Zsókától, máris egy fiatal szépséggel, Regős Lilivel utazott Rómába – írja a Blikk.

A Blikk neve elhallgatását kérő olvasója fotózta le Habony Árpádot és a modellt a Liszt Ferenc repülőtéren, amikor is kettesben Olaszországba utaztak. A szemtanú azt is elárulta: a pár nem titkolta a többek között magyar utasokkal teli gépen és terminálban, hogy gyengéd érzelmek kötik össze őket, ugyanis szemrebbenés nélkül simogatták egymást, nem foglalkozva azzal, ki látja őket.

A modell korábban Bodnár Lászlóval alkotott egy párt, azzal a debreceni focistával, aki 2009-ben legalább 110 km/órás sebességgel halálra gázolt egy biciklist. A sportoló után Lili Kapócs Zsóka exvőlegényével, Berki Krisztiánnal volt együtt egy ideig, aki A Szépségkirálynő című műsor döntőjében figyelt fel rá. A csinos hölgy tavaly Miss Fitness Universe címet szerzett, vagyis a világ legjobb testű nőjének választották.

Nem is olyan rég, április elején jelentette be Kapócs Zsóka a Facebookon, hogy igen rövid idővel a házasságkötése után rögtön rájött, hogy rossz döntés volt, úgyhogy válik Habony Árpádtól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik