Belföld

A Kiscsillag Vásárhelyen koncertezik

A magyar alterrock tündöklő égiteste, a Kiscsillag zenekar és barátai lépnek fel szombaton este a BFMK-ban.

A zenekart, ki hinné már 9 éves, 2005-ben alapította Leskovics Gábor, Lovasi András, Bräutigam Gábor és Ózdi Rezső Pécsett. Ekkor még hobbizenekarnak indultak, de nagyon hamar komolyra fordult pályafutásuk. A Kispál és a Pál Utcai Fiúk részbeni örökösei már első évben demólemezzel majd 2006-ban önálló albummal jelentkeztek.

Ezt 2009-ben és 2011-ben újabb albumok követték, idén pedig napvilágot látott a negyedik hanganyag gyűjtemény, a Szeles. A zenekar olyan dalokat adott a rajongóknak és az alternatív zenét kedvelőknek mint a Kockacukor, a Ha én lennék, az Örökre szívembe zártalak, vagy az Állnak a férfiak.

A zenekar szombaton Vásárhelyre látogat, hogy a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban adjon koncertet még a fesztiválszezon előtt. Lovasiék olyan vendégeket is magukkal hoznak, mint Vedres Csaba, Császári Gergely és Németh Juci.

A koncert, “Az idáig tudom a történetet 2.” turné utolsó állomása lesz. A buli 19 órakor kezdődik, jegyek 2600, diákoknak 1800 forintos áron vásárolhatók a BFMK jegypénztárában.

J Á T É K !

A Vásárhely24 most 3 páros belépőt ad a koncertre! Feladat: Facebook oldalunkon lájkolni, megosztani ezt a cikket és kommentbe leírni a legjobb Kiscsillag nóta címét csütörtök estig!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik