Belföld

Sajátjaira támadt Török Zsolt

Ahogyan Szekeres Imre is a Facebookon jelentette be, hogy lemond, úgy Török Zsolt, korábbi MSZP-s szóvivő is a közösségi hálón akadt ki párttársaira és a szocialista szellemi holdudvarra. Alakul a rendpárti MSZP, bármit is jelentsen ez.

„Csak az éjszakák ne lennének” – írta Török, biztos ekkor törnek rá a gondolatok, majd jöttek is sorra a kommentek, ő is beszállt és kiosztotta Braunt és Konrádot is.

„Braun és társai a párton belül, Konrád György és társai, azon kívül rendelkeznek sok jó tanáccsal, ötlettel. Csak már nem nagyon van több liba, hiába lenne még pár ötletük” – üzente. Konrád György azért is lehet érintett Török bejegyzésében, mert nemrég azt találta mondani az ATV-ben, hogy a közelgő főpolgármester-választás előtt jó lenne egy előválasztást tartani, ahol Bajnai, Bokros és Kuncze is részt vehetne.

Elég volt egy pártot tönkretenni

„Akik nekünk tanácsokat adtak és erőszakosan erőltették az összefogást, azok sok kárt okoztak már. Szerintem ők hozták el eddig 2 alkalommal a Fidesz 2/3-át és a nácikat a parlamentbe. Vonuljanak vissza! Elég volt már Konrád Györgyből, aki nagyon okos és nagyon tisztelem, csak elment mellette a világ” – keresi tovább a bukás okait.

„Az egyéni körzetekben való koordinált indulás elfogadható (lett volna). Konrád és társai jó tanácsokat adnak, csak eddig egy se jött be. A választások előtt is adtak ötletet Imre Czinege, de az se jött be. Az SZDSZ-t már felszámolták, de minket hagyjanak már békén.”

A legjobb hozzászólás mégis Schiffer Andrásé lett, aki csak annyit mondott a „Csak az éjszakák ne lennének” bejegyzésre, hogy „jó reggelt!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik