Belföld

Etetővályút, húsdarálót és vérnyomásmérőt is loptak a vásárhelyi fiatalok

Nem válogattak. Mindent vittek, ami nem volt lebetonozva.

Tolvajbandát kapcsoltak le a napokban a rendőrök Hódmezővásárhelyen. A galeri 18 éves vezetőjét három betöréssel gyanúsították meg. Társai – két 20 és egy 18 éves fiú, illetve egy fiatalkorú – egy-egy akciónál segédkeztek neki.

A fiatalok, a gyanú szerint március közepétől április elejéig több mint egy tucat kisebb-nagyobb dolgot loptak össze. A zsákmányuk közt volt gázpalack, bicikli és motorkerékpár, etetővályú, vasállvány, sportcipő, DVD-lejátszó és videó, húsdaráló, asztali lámpa, fényképezőgép, vérnyomásmérő, illetve több elektromos hosszabbító is.

A rendőrök az eltulajdonított tárgyak egy részét a nyomozás során végrehajtott házkutatások során megtalálták és lefoglalták. A lopott holmi másik fele egy színesfém-átvevőhelyről került elő.

A 18 éves T. Dánielt a vásárhelyi kapitányság rendőrei őrizetbe vették, egyúttal kezdeményezték az előzetes letartóztatását. Feltételezett segítői – T. Péter, T. Dávid, és T. László – ellen ugyancsak eljárás indult, ők azonban szabadlábon védekezhetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik