Belföld

Vállalati gratulációkat is kapott Orbán Viktor

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy Eric Depluet, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója “az E.ON magyarországi vállalatcsoportjának mintegy ötezer dolgozója és családjuk nevében is erőt, jó egészséget, kitartást kívánt Orbán Viktornak az újabb sikeres négy év kormányzáshoz”.

A cégvezető levelében gratulált az “elsöprő választási eredményhez”, egyben felajánlotta az E.ON szaktudását, erőforrásait és partnerségi szándékát az energia-infrastruktúra és a szolgáltatásfejlesztés területén, hiszen – mint fogalmazott – “az erős ország, gazdaság és társadalom mindannyiunk érdeke”.

Havasi Bertalan tájékoztatása szerint gratuláló levelet írt Orbán Viktornak Gerhard Schröder, a Budapest Airport Zrt. igazgatóságának elnöke is, aki bízik a kormány és a repülőtér vezetése között kialakult sikeres együttműködés folytatásában. A  cég mindent megtesz azért, hogy a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér méltó légi kapuja legyen Magyarországnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik