Belföld

Agresszíven fogadták a szegedi fideszesek a vidám kacsát

Egy fiatalember a rezsicsökkentésnek örvendező kacsát festett a táblájára, amire a szegedi kampányzárón eléggé agresszívan reagált Orbán Viktor közönsége – derül ki a Cink.hu-n megjelent beszámolóból.

A vicces transzparenssel felvonuló szerző szerint még jó, hogy meg nem lincselték a tábla miatt, amin egy kacsa örült a reziscökkentésnek.

Úgy tűnik Orbán Viktor javarészt közép- és időskorú rajongótábora nem voltak vicces kedvükben. Először a kacsa nyomán Bajnai a libásának nézték, később pedig egy idősebb hölgy őt hibáztatta azétr is, hogy a lánya külföldre ment.

Aztán már fizikai atrocitás is érte, amikor fejbe verték egy Fidesz-táblával. Ezután egy férfi a velük lévő lányt kezdte rángatni, hogy kiszedje a kezéből a táblát, miközben egy másik kiabált, hogy “provokáció”.

Az eseményeket a telefonjával fel is vette, amit persze többen nehezményeztek, még ki is próbálták csavarni a kezéből a készüléket, hogy azonnal törölje ki a felvételt, de aztán a telefoncsavargatót egy civil ruhás rendőr kísérte el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik