Belföld

Nagy mellek és formás fenekek lepték el a belvárost

Szili Katalin pártja combokat és dekoltázsokat villantott Budapest szívében. Feministák, hol vagytok?!

“Nem tudom, hol vagy és mit csinálsz, de felejtsd el! Csöcsös-segges lányok mosnak szélvédőt az Andrássyn. Úgy tűnik, Szili Katalin emberei” Ez a szerkesztőségből péntek délben érkezett üzenet még a kampányfinisben is feltűnően szürreális volt, tehát nem volt mit tenni: elfelejtettem mindent és rohantam. És tényleg:

A teljes igazság a következő: az Andrássy-Bajcsy kereszteződésben kampányolt a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (ha valaki nem tudná, ez Szili Katalin pártja) pénteken órákon át. A szokásos lufis kitelepülésen, szórólapozó aktivistákon és Makai Ferenc KTI-jelöltön kívül az esemény a suvickoló hoszteszlányoktól vált médiakompatibilissé.

A lányok nem pártaktivisták, egy cégen át bérlték őket, hogy a pirosban az autók közt sasszézva felajánlják a szolgáltatást, természetesen ingyen. Maradjunk annyiban, hogy a nyáladzó férfiak legnagyobb örömére ablakot suvickoló, dekoltált, forrónadrágos lányok (a nők tárgyiasítása, ugye) kezében viccesen mutatott a tábla a társadalmi igazságosságért felirattal.

Egyikük sem politizál, inkább tanulnak, a hoszteszkedés pedig nem rossz zsebpénz.

“Persze, van beszólogatás, meg füttyögetés, de hát az mindig van, a munkával jár” – mondta egyikük. Itt semmi kirívó nem történt, a mobillal boldogan fotózó járókelőkkel és az autóikból kikurjongató külföldiekkel láthatóan nem foglalkoznak.

Két csapat dolgozik, mindkettőt egy-egy biztonsági őr figyeli.

Ott jártunkkor kevesen kérték a mosást. “Amikor elkezdtük, többet mostunk, mostanra mintha megszoktak volna minket” – mondta az egyik lány.

Elsőnek éppen egy pár közterület-felügyelő mosatott, majd horogra akadt több kisbusz is, benne szerelőkkel, melósokkal, akiknek láthatóan jól esett egy kis mozizás két megbízás közt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik