Belföld

Mészáros Lőrinc luxusvillába költözhet Felcsúton

Két, összesen több mint 37 ezer négyzetméteres területtel és az ott található villával gyarapodott Orbán Viktor bizalmasának vagyona nemrég – írja a magyarnarancs.hu.

A magyarnarancs.hu birtokába került földhivatali dokumentumok szerint a polgármester a feleségével közösen alapított cége, a Mészáros és Mészáros Kft. tavaly júniusban két hatalmas ingatlant is vásárolt, egyiken egy luxusvilla is található.

A Felcsút határában található épület még lakatlannak tűnik, de munkások dolgoznak rajta. A lap munkatársai néhány napja úgy látták, senki nem lakik még a Szári utcától távolabb eső, a másik oldalról már a természettel érintkező hatalmas villában. A helyiek közül többen úgy tudják, hogy Mészáros Lőrincék még a régi, szintén Felcsúton található lakóházukban élnek egyelőre.

Orbán Viktor bizalmasának számító polgármester vagyonnyilatkozatát még a mai napig nem volt hajlandó nyilvánosságra hozni, ennek ellenére gyarapodása szembetűnő. A korábban gázszerelőként dolgozó felcsúti polgármester egy tavalyi összesítés szerint a leggazdagabb magyarok listáján a 88. helyen állt 6,9 milliárd forintos vagyonával: csatorna-, útépítés, állami föld- és trafikpályázatok, sok-sok állami megrendelés segítségével is gazdagodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik