Belföld

Samponnal seftelt a börtönben Zuschlag

Több volt börtöntársával, köztük egy gyilkossal is tartja a kapcsolatot a jelenleg ügyvédnek készülő Zuschlag János - derül ki a Bors interjújából.

„Meleg féri gyilkosával is barátkozik Zuschlag” címmel közölt interjút, a börtönből hat év után nemrég szabadult, volt szocialista politikussal a Bors.

Zuschlag János többek között arról mesélt, hogy a nejlonszatyorban átvett ötvenmillió forintja elment az életre, amíg rács mögött volt, a botránykönyvéért pedig nem kap pénzt, csak ki akarta írni magából, ami lelkét nyomta. A Zuschlag Consulting nevű családi cég viszont megy annyira, hogy nem is nagy lábon, de meg tud élni belőle.

Beszélt arról is, hogy a börtönben kialakult álmatlansága kint sem múlt el, illetve arról, hogy bent samponnal és tusfürdővel kereskedett. Öt-tíz börtöntársával is tartja a kapcsolatot, köztük a balotaszállási gyilkossal is is, aki egy homoszexuális kaland végén agyonütött egy meleg német férfit.

Zuschlag arra készül, hogy elvégzi a jogi egyetemet, amiből négy évet már megcsinált régebben Szegeden. Elárulta, hogy másodfokon, épp egy volt tanára ítélte el, és azt is, hogy nem lenne meglepve, ha a jövőben egyszer ügyvédként ő védene egy bukott MSZP-s politikust.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik