Belföld

Szili: különböztessük meg a választáson induló politikai erőket

Fontos, hogy különböztessük meg a politikai erőket, melyek a választás során most startvonalhoz álltak - mondta sajtótájékoztatóján a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) elnöke szerdán, Szegeden.

Szili Katalin kifejtette: vannak azok a pártok, amelyek ma a parlamentben ülnek, mellettük vannak olyanok, amelyek eddig is folytattak politikai tevékenységet, van programjuk, vannak jelöltjeik, tisztességesen kampányolnak, és van egy harmadik kategória, amelyket soha, senki nem látott, nincs még szórólapjuk sem, a képviselőjelöltjeik rejtőzködnek.

„Kérem, hogy ezeket a pártokat senki ne mossa össze azokkal, akik tényleg tisztességesen állnak rajthoz, mint a KTI is.”

„Kikérjük magunknak azt, hogy bárki olyan váddal illessen bennünket, ami akár a biznisz-pártozásra, akár a kamu-pártozásra utal, főleg, ha olyan pártok teszik, akik egyébként maguk meg parazita pártok”- fogalmazott a KTI elnöke.

Szili Katalin az eseményen szólt a KTI programjáról és bemutatta a párt Csongrád megye 1-es és 4-es számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét. Míg előbbiben – Szegeden-, Németh Istvánt, utóbbiban -Hódmezővásárhely-Makó – Kovács Irént indítja a KTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik