Belföld

Orbánék harca egy megcsalt férfival

Az M1 napközben többször is foglalkozik a választással. A 19 órás műsor felvezetője, a Forma-1 lesz (Bahreini Nagydíj), amit a 19:30-as Híradó követ (+Sporthírek+Időjárás-jelentés) és persze újra a választási műsor, amit éjfél után ismét egy Híradó szakít meg. Az M1 00:20-ra már a választási adatok ismertetését ígéri – a port.hu előzetese szerint.

A TV2 a Tények után 19 órától kezdi választási műsorát. „A Tények különkiadása élőben követi az eseményeket az urnák lezárásától, az eredmények összesítésén keresztül a pártok reakciójáig”. Akinek kevés lenne az izgalom, az ezt követően folytathatja „Az elveszett frigyláda fosztogatói” című kalandfilmmel, Indiana Jones harcával a nácik ellen.

Az RTL Klub – tán a választási tematikára hangolva – már délután leadja „A döntő szavazat” című vígjátékot, de a másik két csatornával ellentétben esti Híradója után még nem foglalkozik a voksolással. Egyórás választási műsorát (22:50-23:50) simán megelőzi egy újabb vígjáték Amerikából. Így az „Őrült, dilis, szerelem” főhőse Cal Weaver (Steve Carell) is megküzd a magyar pártokkal, a nézők kegyeiért.

Mivel a magyar listavezetőket ismerik – az esélyegyenlőség jegyében – róla is elárulunk annyit, hogy Cal Weaver egy középkorú férfi, aki megtudja, hogy felesége Emily (Julianne Moore) megcsalta őt és válni akar tőle. Elköltözik és felkarolja egy nőcsábász. A tőle tanultakkal ő is hódítani kezd és egész élete hirtelen átalakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik