Belföld

Fohászkodó Semjén, kuruzsló Vona – készíts saját plakátot

Az Explicit.hu ugyanis összerakott egy olyan weboldalt, ahol bárki szabadjára engedheti a fantáziáját és elkészítheti álmai plakátját.

A skála igen széles, Putyintól Merkelen át, egészen VV Aurélióig választhatunk. De a két személyes kedvencem David Hasselhoff és Cicciolina, de a rózsafüzéres Semjén Zsolt se semmi. A bőség zavara.

„Az explicit választási plakát generátorral 30 másodperc alatt megmutathatod, hogy milyen is egy igazi párt és hogy milyennek kellene lennie a plakátjának! Kampány, ahogy TE szereted!”

Tényleg nem kell több fél percnél, kivéve akkor, ha egy-egy képnél leragadunk és nem bírjuk ki nevetés nélkül, mert akkor órákat is el lehet tölteni a tökéletes választási plakát megalkotásával.

Ez csak egy példa a sok közül, itt bárki szabadjára engedheti a képzelőerejét

Ha kiválasztottuk a három képet, már csak az a dolgunk, hogy kitaláljunk egy szöveget felülre, illetve egy kísérőszöveget alulra és már rohanhatunk is kinyomtatni.

Csak Schmitt Pál figuráját hiányoljuk kicsit a gyűjtésből, de a voodoo mozdulatokat gyakorló Vona Gábor azért enyhít a bánatunkon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik