Belföld

Vadai kiosztotta a TV2-t, etikaórát tartott Kárásznak

Az interjú hangulatára a legjellemzőbb, hogy a végén a műsorvezető külön kiemelte, szokásától eltérően nem úgy búcsúzik, hogy „innen folytatjuk”. Kezet azért fogott Vadai Ágnes és Kárász Róbert, aki hiába próbálta kézben tartani a beszélgetést, a DK alelnöke egyetlen kérdésére sem volt hajlandó érdemben felelni. Vadai Ágnes az interjú elején teljesen érthetőnek nevezte, hogy miniszterelnök-jelöltjük, Mesterházy Attila nem fogadja el a TV2 meghívását. A csatorna – szerinte – a Kúria döntése ellenére, továbbra is társadalmi célú hirdetésnek adja el a kormány propagandáját.

„Én értem, és tudomásul veszem, hogy nyilván itt a tulajdonosi háttér a Fidesz-propagandát nyomja. Nincs ezzel semmi probléma. Várjon!” – mondta Vadai a műsorvezető „alelnök asszony, ajjajaj” közbevetésére, majd még egyszer megerősítette, hogy nincs gondja azzal „ha a TV2 tulajdonosi háttere, és ezt láttuk a társadalmi célú hirdetésekből, a Fidesz-propagandát nyomja (..) csak akkor tisztességesnek kell lenni ebben az ügyben és erről kell beszélni. (…) Lehet itt Fidesz-propagandát nyomni és a TV2 is megteheti ezt, de nagyon tisztességes lenne azt mondani, hogy „Önök fideszesek, mármint hogy a televízió”.

A beszélgetés summázataként a TV2 ezt emelte ki.

“Egyes források szerint többen csalódtak a baloldalon, mert Mesterházy Attila kampánykörútja nem hozott áttörést. Vadai Ágnest, a Demokratikus Koalíció alelnökét erről és Simon vagyonáról kérdezték a Mokka adásában. Vadai Ágnes elmondta, hogy ők elégedettek Mesterházy kampányával.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik