Belföld

A világ legbizarrabb eseményén vett részt Németh Lászlóné

Manapság mindenki átad valamit a kormány részéről, teljesen érthető, Orbán Viktor miniszterelnök például tegnap egy üzemcsarnokot, egy hulladék-újrahasznosítót és egy uszodát is. Németh Lászlóné sem akar lemaradni, a kormany.hu be is számolt az eseményről, csakhogy elsiklottak a lényeg felett. De mi nem.

A hivatalos beszámoló szerint a „felújított kápolnásnyéki vasútállomáson mutatta meg ma először a nyilvánosságnak a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a MÁV-START és a Stadler a nemrég Magyarországra megérkezett két FLIRT egyikét.” Ez nem sok. Hiszen voltak itt táncosok is, nem is akármilyenek!

Techno cicanadrágban

Az eseményről van videó is, közel kilenc és fél perc, abból hét percet Németh Lászlóné visz el, ennyit nem hallottuk még beszélni a Parlamentben sem. A miniszter asszony után megérkeznek a táncosok is, akikről nem tudjuk, hogy ki szervezte oda őket, ki kérte tőlük pont ezt a műsorszámot, de nagyon jól tette, ilyet a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya még nem produkált, de megérte eddig várni.

Masszív techno, igazi robotmozgás, mindez színes cicanadrágban.

A gif sailorripley műve.

Olvasói sztorik