Belföld

Nagy Feró slágerével kampányol Schmuck Andor

A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja (SZMPP) programját a 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás szlogen köré építi - mondta Schmuck Andor, a párt ügyvezető elnöke kedden a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában.

A politikus kifejtette, a cél, hogy minden családban legyen legalább egy kereső, “mert, ha munka van, minden van”. A szórakozás témakörébe az élethosszig tanulást említette Schmuck Andor, a pihenés pedig – mint mondta – a szépkorúakról szól. A nyugdíj nem kegy, hanem jog, az időseknek joguk van a szociális biztonsághoz és az egészségügyi ellátáshoz – tette hozzá.

Schmuck Andor szerint az egyetlen tisztességes kampány az, ha a rászorulókon segítenek, ennek jegyében indították útjára egészségbuszukat, és tartanak ételosztásokat. A baloldal hitelét a tettek hozzák vissza; “a dumából mindenkinek elege van” – fogalmazott Schmuck Andor.

Az SZMPP ügyvezető elnöke megismételte, a párt jelöltjei visszafizetik a Magyar Államkincstárnak az egymillió forint kampánypénzt, és erre kérik a többi 1500 egyéni jelöltet is. Az összeget bölcsődei fejlesztésre fordítanák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik